Menu


(VIDEO) Teletović solidan u pobjedi Netsa

Orlando Magic
Mrežice ulovile Magiju

Brooklyn Netsi su neporaženi u 2015. godini. Nije šala, to je službena izjava njihove Facebook stranice.

Ipak, da se uozbiljimo.
Večeras su Netsi gostovali u Amway Centru u Orlando i umalo upraopastili ono što je izgledalo kao lagana pobjeda. Iako su u nekim trenucim imali i 26 poena prednosti, krajnji rezultat je 100:98 u njihovu korist. Nisam baš toliko mlad, a i neiskusan, al' nije mi jasno kako trener može dopustiti timu da upropaste 7-8 napada a da ne pozove time-out. Ne znam, je li to do mene ili je to neki američki sistem mišljenja. Stvarno mi nije jasno. Uzgred budi rečeno, Mirza nije bio u igri kad su upropatili te napade. Nije da ga pravdam, ali morao sam to istaći.

A što se tiče njegove statistike, ona je večeras solidna. Dobro je igrao u odbrani, solidno u napadu. Dobri ulazi u reket, ali šut za tri poena ga još ne ide. Večeraš je tri puta šutao trojke i sva tri puta promašio.

Igra pod košem je bila puno bolja. Imao je jedno, malo nesigurno, alley-oop polaganje i jednu akciju koja je počela krađom a završio je atraktivnim zakucavanjem. Šut za dva je bio 4/6 i imao je jedno slobodno bacanje. Pored toga je pokupio loptu pod koševima 4 puta, 2 puta je asistirao, imao je jedan prekršaj i pretrpio je jednu blokadu na polaganju. Sve u svemu, solidna partija večeras.


NBA Bosanci, livestream, linkovi, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić